Snabbfakta

  • Göteborg
  • Lund
  • Stockholm
  • Södertälje
  • Uppsala
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Produktion och processteknik
 • Projektledning
 • Elkraft och energi

Ansök senast: 2022-12-21

Senior Processingenjör till Sveriges bästa arbetsplats

Publicerad 2022-11-21

Jobbar du med dimensionering, design och optimering inom tillverkande industri idag? Har du känsla för material-, och energiflöden och produktionseffektivitet? Tycker du att det är fantastiskt när dina kolleger delar med sig av sin kompetens?

PlantVisions erbjudande gör livet lättare för våra kunder att effektivisera sin verksamhet. Våra kunder finns inom alla typer av processindustri och energiproduktion.

Vi söker dig som inspireras av hur processtekniken finner synergi med PlantVisions digitaliseringslösningar!

Så här kommer du att briljera
Problemlösning och innovativt tänkande är en del av en processingenjörs vardag och en nyckel för att lyckas i denna roll. Kommunikation är en annan viktig kompetens och även förmågan att skapa engagemang samt att kunna leverera tillsammans med andra för att nå uppsatta mål och deadlines. Arbetsdagarna, arbetsuppgifterna, uppdrag och kunderna kommer innehålla stor variation och vi söker dig som ser detta som utvecklande och utmanande.

 1. Du leder förstudier, design, projektgenomförande och testning av industriella processanläggningar – från idé till förverkligande.
 2. Du författar och granskar kravspecifikationer och funktionsbeskrivningar gällande utrustning, system och produkter samt upphandling.
 3. Du är van att beräkna och dimensionera processtekniska anläggningsdelar – gärna med en specialitet!
 4. Du är trygg med att läsa och förstå flödesscheman och P&ID.
 5. Du har ett brett kontaktnät inom processindustrin.

För att trivas i den här rollen är du en person som konsulterar och lyssnar till kundernas behov. Du prioriterar även behoven hos teamet och uppmuntrar samt stöttar andra i arbetet. Att utveckla nya affärsmöjligheter genom starka och produktiva relationer faller dig naturligt och du kommunicerar och vidareutvecklar ditt kontaktnät löpande.

Placeringsort är Göteborg, Lund, Södertälje, Uppsala eller Stockholm/Kista, och vi tillämpar flexibel kontorsmiljö så om arbetsuppgifterna tillåter väljer du själv var du kopplar upp datorn. Även om vi har möjlighet att arbeta på distans mot våra kunder förekommer resor i tjänsten.

Att vara en del av Team PV
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.

Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi är väldigt stolta över att konsulten själv driver sin egen utveckling i vardagen parallellt med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling och att dela kunskap. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel.

Vill du veta mer?

Ta chansen att utvecklas och skicka in din ansökan redan idag! Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Fredrik Arrigucci på telefon +46 40 6019860.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Liknande jobb

Publicerad: 2022-11-23
 • Helsingborg
 • Heltid
Publicerad: 2022-11-21
 • Göteborg
 • Heltid