Snabbfakta

  • Stockholm
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Data och IT
 • Försäljning

Ansök senast: 2021-12-13

Sales Specialist till Poolia IT Cloud

Publicerad 2021-10-14


Our values are People, Tech, Education & Having fun! We love our People and take great pride in the fact that we are working with some of the best people in the Tech industry. With a tailored recruitment process, we ensure that we maintain a high degree of quality, speed and efficiency, to keep both our candidates and clients happy. Having solid experience from different domains combined with hands-on top-notch technologies, we help our clients to build their critical microservices systems running on different cloud providers. Poolia IT Cloud söker nu efter en ”Sales Specialist” som vill vara med på vår tillväxtresa inom Tech-branschen. Vi har under 1,5 år vuxit från 0 – 60 konsulter och vill nu ha med dig på resan för att fortsätta i samma takt. Söker du efter ett jobb där ingen dag är den andra lik, där du får ha första kontakt med våra kunder och möjlighet att utvecklas? Då har du hittat rätt!

Om tjänsten
Som Sales Specialist på Poolia IT Cloud kommer du vara ansvarig för att skapa och driva relationer med både befintliga och nya kunder i Stockholmsområdet. Du bokar och genomför kundmöten över telefon, digitalt samt i det personliga mötet. Arbetet innefattar även prospektering och kundbearbetning, vårda och utveckla relationer för att bygga upp ett kontaktnät av beslutsfattare och nyckelpersoner. Du blir en del av ett team där vi tillsammans utvecklar vår konsult och rekryteringsverksamhet av Techprofiler, så som Front & Backend-utvecklare, testare, IT-arkitekter, ingenjörer m.m. Som ett stöd i ditt säljarbete har du drivna och kunniga kollegor, både lokalt och nationellt i koncernen.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll tror vi att du tidigare har arbetet med tjänsteförsäljning och B2B med goda resultat. Du är social, tävlingsinriktad, busniess minded och drivs av att träffa nya människor dagligen för att utveckla ditt kontaktnät. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att själv boka dina möten och leda den personliga kontakten mellan dig och kund för att bygga långsiktiga relationer. Du trivs i en miljö som är händelserik där vi har ett högt tempo för att nå våra mål och resultat. För tjänsten krävs det att du är bekväm med svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är även meriterande om du har en utbildning inom försäljning alternativt IT.

Om verksamheten
På Poolia IT Cloud erbjuder vi dig en arbetsmiljö som bygger på förtroende och tar hänsyn till att du som person faktiskt har många olika åtaganden utöver jobbet. Work life balance for real! Vid din start och under din fortsatta tid hos oss får du alla verktyg, utbildning och coachning du behöver för att kunna lyckas och utvecklas som rekryterare. Vidare erbjuder vi även ett konkurrenskraftigt lönepaket, personlig utvecklingsplan och självklart mycket mer.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-11-04
 • Örebro
 • Heltid
Publicerad: 2021-11-17
 • Stockholm
Publicerad: 2021-11-16
 • Luleå
 • Heltid