Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

  • Kemi och bioteknik
  • Produktion och processteknik
  • QA och testning

Ansök senast: 2021-12-13

Quality Assurance Associate till AstraZeneca

Publicerad 2021-10-14


Gillar du problemlösning? Vågar du ta beslut? Vill du bidra i kvalitetssäkringen av AstraZenecas läkemedel? Till kvalitetssäkringsgrupp PET Packning inom kvalitetsorganisationen för Sweden Operations söker Poolia Life Science nu en konsult till långt konsultuppdrag som Quality Assurance Associate. Arbetet är självständigt och uppgifterna breda, du har stor möjlighet till eget lärande. Som representant för ditt område behövs nyfikenhet, engagemang, beslutsamhet och integritet. Tveka inte att ansöka redan idag då urval samt intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
Vi söker nu Quality Assurance Associates till våran kvalitetssäkringsgrupp inom PET Packning som stödjer AstraZenecas största produktionsenhet Sweden Operations, med kvalitetssäkring. Denna tvärfunktionella och viktiga roll gör dig till en representant för både kund och företag - du blir en nyckelperson som skyddar våra produkter, tillverkningstillstånd och patienter. Din roll: Du kommer att arbeta nära den spännande och dynamiska produktionen och vara med ”där det händer”. Dagligen deltar du i tvärfunktionella diskussioner vid produktionslinjen och tar avvägda beslut om hur produktionen ska löpa vidare utifrån kvalitetsaspekten. Att godkänna protokoll från tillverkningen och därmed ansvara för att våra produkter håller rätt kvalité och uppfyller ställda krav är också en del av din vardag. Rollen har ofta en utredande karaktär där du inhämtar fakta och använder ditt logiska tänkande för att komma fram till beslut. Arbetet är självständigt och uppgifterna breda, du har stor möjlighet till eget lärande, och som representant för ditt område behövs mod, engagemang, beslutsamhet och integritet. Vi har ett nära samarbete inom våra grupper samt med övriga stödfunktioner såsom kvalitetskontroll, processteknik och underhåll, därför ställs höga krav på flexibilitet och god förmåga att kommunicera. Din ståndpunkt kan komma att utmanas och du behöver kunna motivera dina beslut på ett bra sätt med både övertygelse och ödmjukhet. Organisatoriskt tillhör du en grupp om ca 20 personer som stödjer packningstillverkning inom produktion och leds av två närvarande gruppchefer. Geografiskt är vi placerade i Gärtuna.

Vem är du?
Vi främjar mångfald och söker kandidater med olika erfarenheter. • Naturvetenskaplig universitets- eller högskoleexamen om minst 4 år. Utbildningsinriktning kan t.ex. vara civilingenjör inom bioteknik, kemi- eller läkemedelsinriktning, eller en apotekarexamen. • Goda kunskaper om läkemedelsframställning enligt gällande regelverk och Good Manufacturing Practice (GMP). • Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift. • Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift. Det är meriterande med erfarenhet från tillverkning, kvalitetskontroll, kvalitetssäkring av läkemedel, myndighetsinspektioner eller validering/kvalificering. Även kurser inom mikrobiologi och kunskaper inom LEAN är till din fördel. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik, system och process.

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och life scienceföretag. Om du är intresserad av forskning, Regulatory Affairs, Quality Assurance, miljö- och kvalitetskontroll, marknad och försäljning eller bara önskar ett karriärbyte, har vi en tjänst för dig. Om AstraZeneca: AstraZeneca är ett av världens ledande läkemedelsföretag. Vi fokuserar på forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av receptbelagda läkemedel och bioläkemedel inom viktiga hälsovårdsområden. Vi förvandlar goda idéer till effektiva läkemedel för att förbättra patienters hälsa och livskvalitet över hela världen. Vi är dessutom mer än ett av världens ledande läkemedelsföretag, på AstraZeneca är vi stolta över den företagskultur vi har som inspirerar till utveckling och samarbete. Vi strävar efter att vara ledande inom allt vi gör och vårt konkurrenskraftiga och flexibla belöningssystem är inget undantag.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-11-25
  • Sodertalje
Publicerad: 2021-10-15
  • Gävle
Publicerad: 2021-10-01
  • Göteborg