Snabbfakta

  • Staffanstorp

Kategorier:

 • Bygg och anläggning
 • Väg och vatten

Ansök senast: 2021-11-28

Projektör – med stort fokus på byggprocess, laget och kundnöjdhet!

Publicerad 2021-11-15

Vår främsta styrka ligger i projektledningen, att ro projektet i land från början till slut med fokus på kvalitet, noggrannhet och ett fulländat slutresultat. Detta kräver flexibilitet och en lyhördhet för kundpassade lösningar på alla plan.

Vi söker dig som aldrig slutar att söka efter den smartaste lösningen och som vill vara med på hela den byggresan. Detta är en roll för dig som älskar att driva projekt, att vara med i hetluften där kontakterna är många, och framför allt vara en del av ett starkt sammansvetsat team som sätter laget före jaget!

Lokalisering: Huvudkontoret i Staffanstorp, alternativt hemmakontor i annan del av Sverige

Arbetsuppgifter

Jacob Lindh AB är specialiserat på försäljning och byggnation av hallbyggnader. Vi arbetar med tre huvudinriktningar – lantbruk, ridhus och ridanläggningar samt industri- och lagerbyggnader. Vi projektleder och är ytterst ansvariga genom hela processen.

Vi är ett starkt sammansvetsat team på sex personer som tillsammans driver våra projekt i hamn. Din kompetens och ditt driv kommer därför att märkas stort, och här blir du en viktig hörnsten som är med och utvecklar bolaget och bidrar till tillväxt. Vi ser alltid laget före jaget, och för att trivas och växa hos oss är du en lagspelare ut i fingerspetsarna.

Rollen innebär till största del att driva byggprojekt för kundernas räkning, att tolka förfrågning för att sedan konstruera samt genomföra just den lösning som de efterfrågar. I denna roll blir du en spindel i nätet, som har daglig kontakt med både kunder, leverantörer och samarbetspartners. Det är ett varierat arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Några av dina spännande arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

 • Vara delaktig i att ta emot förfrågningar från kunder, ta fram prisförslag samt medverka till tillväxt på våra kunder.

 • Ta fram tidsplan, ritningsunderlag, och förbereder beställning av stomme och övrigt byggnadsmaterial.

 • Beställa samtliga byggnadsprodukter hos våra noggrant utvalda underleverantörer.

 • Samordna leverantörer för produktion och se till att materialet blir levererat i tid för byggstart.

 • Vara med under projektets gång, både på plats och in house för lösa utmaningar som dyker upp längst med vägen.

 • Ta hand om slutdokumentation och överlämna hallen till kund.

 • Följa upp kalkyler och tillsammans med kollega se till att allt är fakturerat och klart.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen önskar vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom byggnation, alternativt en arbetslivserfarenhet som väger upp. Framför allt så vill vi att du haft en likande roll sedan tidigare, men att du nu vill ta steget över till oss och vara med på en tillväxtresa tillsammans med ett starkt team där välmående och gemenskap är en central del av jobbet.

Om Jacob Lindh

Om du inte redan är övertygad, utan vill veta mer om oss besök vår hemsida: https://jacoblindh.se/

Där kan du bland annat läsa om hur vi på Jacob Lindh arbetar långsiktigt med miljö- och kvalitetsfrågor. I vårt hållbarhetsarbete strävar vi kontinuerligt efter att minska vår miljöpåverkan och hitta de bästa lösningarna på energiförbrukning och avfallshantering. Vårt mål är alltid att driva vårt företag på ett ansvarsfullt sätt för både miljö och de anställdas välbefinnande.

Ansökan

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan, dock är senaste ansökningsdag 28/11 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se

 

Liknande jobb

Publicerad: 2021-11-25
 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2021-11-22
 • Söderhamn
 • Heltid
Publicerad: 2021-11-17
 • Umeå
 • Heltid