Snabbfakta

    • Växjö

Kategorier:

  • Projektledning
  • Konstruktion

Ansök senast: 2023-07-11

Projektledare Ventilation

Publicerad 2023-04-12

Projektledare
Växjö

Som projektledare inom entreprenad på Assemblin Ventilation i Växjö leder du installationsprojekt från start till mål. Du kommer kunna arbeta självständigt med mycket eget ansvar och möjligheter att påverka din arbetssituation. Assemblin Ventilation tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation.

Vi erbjuder
Du kommer som projektledare att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget.

Det finns utbildningsprogram för all personal, både yrkesspecifika utbildningar, projektledarutbildningar och bredare ledarskapsprogram. Assemblins utbildningar är mycket uppskattade och får höga betyg vid utvärderingarna.

Assemblin har ett väl utvecklat lärlingssystem och andelen internrekryteringar vid chefstillsättningar är hög i hela koncernen. Man har kärriärmöjligheter inom alla områden, som t.ex. konstruktion, kalkyl och teknik. 

Assemblin erbjuder även en del kvalificerade koncerngemensamma utbildningar som är skräddarsydda, bland annat en meriterande ledarutbildning (Assemblin Talent Program) och en unik ledarutbildning inom projekt. Läs mer på www.assemblin.com.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
I rollen som projektledare kommer du ansvara för projekt inom ventilationsentreprenad, från start till mål. Du är med redan under upphandlingarna och äger sedan helhetsansvaret för att projekt startas upp, genomförs, följs upp och avslutas. I kalkyleringsfasen finns stöttning av kollegor.

Huvuduppgifter

  • Leda, fördela och följa upp arbetsuppgifterna i projekt från start till mål samt överlämning till våra kunder
  • Ansvara för att projektens kalkyl och tidsplan följs genom kontroll, uppföljning och prognoser
  • Hålla/delta i installations-, bygg- och ekonomimöten
  • Ansvara för kvalitets- och arbetsmiljöplaner
  • Rapportera till filialchefen

Vad har David Rudenius, entreprenadchef att säga om hur det är att jobba på Assemblin Ventilation? 

"Assemblin är ett fantastiskt företag med erfarna ledare och medarbetare. Vi har bra lokaler, eget kontor, bra affärs- och projektsystem och vi följer den digitala utvecklingen.

För tjänsten som projektledare är det bra om du är driven och intresserad, du har erfarenhet eller god vetskap om främst vad leverans av ventilation och styr innebär, men också kännedom om byggprocess och fastighetsinstallationer generellt."

Din profil
Du är har erfarenhet av projektledning från till exempel installations-, bygg-, eller fastighetsbolag. Kunskaper inom ventilation och entreprenadjuridik är en fördel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter ansvarskänsla högt och likaså att du är lösningsorienterad och förstår vikten av ordning och reda, ledarrollen ligger naturligt för dig.

För att lyckas som projektledare krävs det att du kan arbeta strukturerat, noggrant med fokus på leverans, tidplan och ekonomi i projekten, samtidigt som du parallellt kan hantera frågor och viss problemlösning. Som person tror vi att du har grundläggande företagsekonomiska kunskaper samt god dator- och systemvana, är affärsmässig och resultatinriktad, en god ledare och kollega, samt att du drivs av att skapa nya affärsrelationer och kunna arbeta självgående.

Goda kunskaper i svenska samt B-körkort är ett krav. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, tel. 0720-712688 och Christofer Dahlman, tel. 0702-469300 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Publicerad: 2023-04-27
  • Göteborg