Snabbfakta

    • Bollnäs

Ansök senast: 2021-05-30

Projektledare - Vattenfall Services, flexibel placering

Publicerad 2021-04-30

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Gillar du att leda i förändring och vill vara med att bygga samt underhålla framtidens elnät? Då kan du vara vår nästa projektledare!
 
Din roll som Projektledare
Avdelningen Regionnät Mellan inom Construction hos Vattenfall Services Nordic erbjuder ett spännande samt ansvarsfullt arbete som projektledare med fokus på underhåll och projekt inom området stam- och regionnät, 40-420kV. Arbetet innebär att du planerar och genomför projekt eller underhållsarbeten i våra serviceavtal. Du kommer delta i avdelningens anbudsarbete samt utveckling av vår projektverksamhet. Som projektledare kommer du ansvara för genomförandet från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal.
 
Uppdragen eller projekten kan variera från akut felavhjälpning, planerade underhållsåtgärder till projekt som pågår i månader eller år. Du har ett brett ansvar där det ingår kontakt med kund, upphandling av underentreprenörer och materialleverantörer. Stor vikt läggs vid att följa våra processer, uppföljning av progressrapporter, tidsplaner och ekonomi. Du ansvarar även för arbetsmiljön och inom Vattenfall services kommer alltid säkerheten först. Inom ramen för denna tjänst finns det stora utvecklingsmöjligheter inom Vattenfall.
 
Dina kvalifikationer som Projektledare
  • Du har i grunden en relevant utbildning samt erfarenhet från energibranschen, byggbranschen eller liknande verksamhet.
  • Du har arbetserfarenhet av att leda projekt med återkommande kundkontakt och ansvar för ekonomisk uppföljning.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap
  • B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.
  • Flytande svenska i tal och skrift krävs samt goda kunskaper i engelska.
Vi söker dig som vill ha ett självständigt arbete med stor möjlighet att styra över dina arbetsuppgifter. Du är en initiativrik och lösningsorienterad person som självständigt driver ditt arbete framåt. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och kan motivera människor i din arbetsgrupp. Du är tydlig i din kommunikation när du framför budskap till olika målgrupper och du utbyter idéer med kollegor och kunder. Det är även viktigt att du har ett strukturerat och målinriktat arbetssätt.
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten kontakta rekryterande chef Stefan Dahlberg, 070-246 54 99. För mer information om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.
 
Fackliga representanter för denna tjänst är Gunilla Eriksson Unionen, Massimo Bresnik SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Placeringsort: Flexibel placering; Bollnäs, Motala, Västerås, Uppsala eller Stockholm med omnejd. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår placeringsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Inga ansökningar tas emot via mail.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 30 maj 2021.
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 
Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB
Instagram: Vattenfallservices
Location: Stockholm
 
#LI-IS1 

Liknande jobb

Publicerad: 2021-04-20
  • Sodertalje
Publicerad: 2021-04-20
  • Stockholm
  • Heltid