Snabbfakta

    • Gruvön

Kategorier:

  • Bygg och anläggning
  • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2022-01-25

Operatör KM7 Gruvöns bruk

Publicerad 2021-11-26

Är du teknikintresserad och gillar samarbete? Vill du vara med och  tillverka kartong i världsklass? Avdelningen Kartongtillverkning Gruvöns bruk söker nu flera operatörer till KM7. Tjänsterna är visstid under 2022.  

Operatörerna vid kartongmaskinen arbetar kontinuerligt 3-skift indelade i fem olika skiftlag. Teamen består av 13 operatörer som roterar inom arbetslaget och upprätthåller flera olika kompetenser.

Vi erbjuder en utvecklande operatörsroll där du får arbeta med den senaste tekniken inom området och får möjlighet att vara med och ta KM7 ytterligare in i framtiden. Vi strävar efter att få en blandning av medarbetare där alla kan lära av varandras erfarenheter.

Tillträde så snart som möjligt.

Kvalifikationer

För befattningen är det önskvärt med teknisk utbildning och men som lägst godkänd gymnasieutbildning. Det är meriterande med erfarenhet och kunskap från industrin och truckkort.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen ska du vara flexibel, ha lätt för att lära känna nya människor och komma in i arbetsgrupper. Du är en person med högt säkerhetstänk och som vill vara med och driva utvecklingen framåt.

Vi förutsätter att du är en person som tar ansvar, vill vara med och skapa värde, är öppen för att tänka nytt och är en engagerad kollega. Du har ett gediget intresse för teknik och kommunicerar väl med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är rätt person för oss. 

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Kontakt

För ytterligare information kontakta Sektionschef Mattias Ardesjö, tfn: 0555-41205.

Liknande jobb