Snabbfakta

    • Malmö

Kategorier:

  • Elkraft och energi

Ansök senast: 2022-03-13

Nättekniker Malmö

Publicerad 2022-01-12

Malmö | Tillsvidare

 

Hos oss på E.ON är du med och gör skillnad på riktigt. Vi har storleken och ambitionen som krävs för att ställa om till hållbar energiproduktion i samhället. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi superkrafter som gör skillnad–idag och för framtiden.
 

Om rollen
I vårt team Lokalnät Kundleverans Malmö är vi 18 medarbetare som jobbar och ansvarar för samtliga kunddrivande projekt inom lokalnätet i Södra Skåne. Vi arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans med våra kunder för att bygga ett hållbart samhälle och driva utvecklingen mot framtidens elnät.

Vi söker nu Nättekniker till vårt team som skall projektera och driva våra mindre kundrelaterade projekt inom kundleverans, det ingår även beställningar av reparationer och mindre nätanalyser.

I ditt team arbetar du tillsammans med Projektörer och projektbeställare, men kommer även ha ett nära samarbete med övriga medarbetare på etableringen, våra entreprenörer och den nationella organisationen. Du ansvarar hela projektets gång och genomför kontroller och styrning av entreprenaden samt ekonomisk uppföljning. 

Arbetet sker från kontoret men du är också ute på plats till exempel vid slutbesiktningar och uppföljningar av projekten. Det är ett varierande och dynamiskt arbete där du får möjlighet att skapa långsiktiga och goda relationer med kunder, markägare, myndigheter och entreprenörer.

 

Om dig som söker
Vi tror att du har en utbildning med inriktning mot elkraft, eldistribution eller likvärdigt men du kan även ha införskaffat dig dessa kunskaper på annat sätt. Tidigare erfarenhet är förstås meriterande, men vi kommer i rekryteringen att lägga stor vikt vid din personlighet. 
 

Stort kundfokus och god förmåga att samarbeta är två viktiga egenskaper för att kunna lyckas inom rollen som nättekniker. Nätteknikerns kontaktnät är stort internt och externt och det pågår löpande kontakter med entreprenörer, kunder, markägare och olika myndigheter.

Du kommer att ingå i ett kompetent team som samarbetar och hjälper varandra och där kunskapsutbyte sker dagligen.  Du gillar troligtvis struktur och gillar att dela med dig av dina kunskaper. Dina kontaktytor är många och därför tror vi att du är bra på att skapa långsiktiga relationer och har en god kommunikativ förmåga.

Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är den 6e februari.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:
Johan Persson, +46 705 366032
 

För fackliga frågor, vänligen kontakta: 
Mats Ekblom, Unionen, +46 705 259188 
Carl-Johan Johansson, Akademikerna, +46 702 163611 
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129 
Mats Lundberg, SEKO +46 730 499778 
 

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.