Snabbfakta

    • Linköping

Kategorier:

  • Design och produktutveckling
  • Konstruktion
  • Maskinteknik

Ansök senast: 2023-10-13

Mekanikkonstruktör

Publicerad 2023-08-14

"Together Tech prioriterar konsulternas utveckling och välmående - och det är viktigt för mig"

"Vi får arbeta med riktigt intressanta projekt som har en positiv inverkan på människors liv"

Vill du gräva ner dig i tekniken och detaljerna? Nyfiken på hur just den där prylen fungerar? Eller tycker du att 3D-modellering och ritningsunderlag är riktigt kul?

Oavsett vilken av frågorna som känns mest rätt så passar du bra in hos oss på Together Tech. Med stor bredd på uppdrag och kunder i regionen finns stora möjligheter att lära sig och växa.

Om tjänsten

Du blir en del av mekanikteamet i Linköping där du kan vara inblandad i projekt ute hos kund eller inhouse. Du har goda möjligheter till variation, personlig utveckling och lärande. I arbetet kan allt från design, cad, projektledning och prototyptillverkning ingå.

Utöver detta finns goda möjligheter för utveckling inom närliggande områden så som produktionsteknik, projektledning eller provning.

Vi söker dig som har civil- eller högskoleingenjörsutbildning och har något eller några års erfarenhet av konstruktionsarbete. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person ser vi att du är initiativrik, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

Låter det intressant och passar bra in på dig, eller är du helt enkelt intresserad av att lära dig mer? Skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande.

Together Tech för hållbar produktutveckling

Vi ger möjligheter till att kunna utvecklas genom en variation av uppdrag inom olika branscher och områden, i uppdrag hos kund eller i något av våra spännande in-houseprojekt.

Hos oss på Together Tech arbetar du tillsammans med andra ingenjörer som brinner för miljö och hållbarhet, alla med en vilja att skapa bestående lösningar med hjälp av teknik – eller som vi säger: Better World Tech!

Vill du veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.togethertech.com.

Kontakt:

Lisa Nilsson, lisa.nilsson@togethertech.com

Lotta Dahl Haugskott, lotta.dahl@togethertech.com

Liknande jobb

Publicerad: 2023-09-13
  • Umeå
Publicerad: 2023-09-25
  • Gävle