Snabbfakta

    • Gävle

Kategorier:

  • Produktion och processteknik
  • Konstruktion

Ansök senast: 2021-12-14

Logistics Delivery Planner - Gävle

Publicerad 2021-10-15

Logistics är en del av organisationen Supply Chain på BillerudKorsnäs, med ett tydligt ansvar för ”order to cash”. Logistics utmanar konventionella logistiklösningar för en hållbar framtid. Vår vision är att utforma och driva de mest proaktiva, pålitliga, hållbara och kostnadseffektiva logistiklösningarna i branschen.

Vi erbjuder nu en varierande tjänst i en internationell miljö. Tycker du att detta låter intressant? Då har vi inom BillerudKorsnäs - Logistics en tjänst för dig, vi söker nu en Logistics Delivery Planner till Gävle!

Delivery Planning är ett varierande och intressant arbete där kunden alltid är i fokus. Du är en viktig del i ett team som tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål, och vi arbetar ständigt för att utvecklas och bli bättre.

Befattningen innebär att optimera leveransplanering av färdiga produkter från brukslager och via terminaler/hamnar till utsedda regioner och kunder. Det medför även att följa upp leveranser och proaktivt agera på avvikelser. I rollen har du också som uppgift att löpande skapa, uppdatera och korrigera leveransplanen. Rollen är till stor del operativ och innebär att vara kontaktperson för leveransrelaterade frågor, för både interna och externa samarbetsparter.

Som Logistics Delivery Planner ingår du i ett team om fyra, med erfarna Delivery Planners som närmsta kolleor och tillhör dessutom en stor logistikavdelning med kollegor på flera orter. Tjänsten rapporterar till Senior Manager Strategic Logistics Frövi/Gävle. Beredskapsarbete ingår i tjänsten. Placeringsort är Gävle och anställningsformen är tillsvidare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med examen inom logistik, industriell ekonomi, supply chain eller liknande relevant område, alternativt har du förvärvat likvärdig kunskap genom arbetslivserfarenhet. Om du besitter kunskap inom Supply Chain Management är det meriterande. För att verka på bästa sätt i rollen behöver du ha god datorvana och systemförståelse. Du har även erfarenhet av att arbeta i ERP-system. Det är av vikt att du besitter eller snabbt kan skapa en förståelse för logistikprocesser. Att flytande kunna kommunicera på svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett krav.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som Logistics Delivery Planner är du lösningsorienterad och bra på att prioritera och arbeta strukturerat. Som person är du analytiskt lagd, noggrann i hur du utför arbetet och har en ansvarstagande personlighet. Du kommunicerar effektivt både i tal och skrift och värdesätter samarbetet med andra.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Senior Manager Strategic Logistics Frövi/Gävle - Peter Olson på telefon: +46761253292 alt. via mail: peter.olson@billerudkorsnas.com

Liknande jobb

Publicerad: 2021-10-05
  • Hudiksvall
  • Heltid
Publicerad: 2021-10-20
  • Örebro
  • Heltid