Snabbfakta

    • Gävle

Kategorier:

  • Chefer och ledare
  • Övrigt
  • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2021-06-07

Köpdistriktschef till Uppland-Gästrikland

Publicerad 2021-04-08

BillerudKorsnäs Wood Supply är en avdelning med huvuduppgift att försörja de svenska produktionsanläggningarna med fiberråvara. BillerudKorsnäs är Sveriges största förbrukare av fiberråvara och en stor del av råvaran köps direkt av privata skogsägare i Mellansverige och Norrbotten. Vi söker nu en Köpdistriktchef till vårt köpdistrikt i Uppland-Gästrikland.

Om tjänsten
Som köpdistriktschef har du det fulla ansvaret för köpdistriktets fältköpsverksamhet. Huvudsakliga arbetsuppgiften är att leda arbetet på Köpdistriktet och coacha distriktets virkesköpare i deras kontaktarbete. En del av tjänsten innebär även aktiv rådgivning och virkesköp direkt mot distriktets skogsägare, eller annan uppgift på funktionen Fältköp.

Stationeringsort
På något av distriktets kontor som finns i Gävle och Österbybruk.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en skoglig utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Tidigare erfarenhet från chefsposition, virkesköp och praktiskt skogsbruk är meriterande.

Du kommer att behöva resa inom köpdistriktet, varför B-körkort är en förutsättning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som kan leda köpdistriktets verksamhet på ett bra sätt. I detta ligger framför allt personalledning, men även god kunskap om affärsverksamhet.

Du har lätt för att leda andra och arbeta målinriktat och strukturerat.

Kontakt

Frågor kring tjänsten besvaras av:

Ulf Gustavsson
Fältköpschef
Tfn 070-242 35 08

Liknande jobb

Publicerad: 2021-03-15
  • Karlstad
  • Heltid
Publicerad: 2021-03-11
  • Oskarshamn