Snabbfakta

    • Gothenburg

Ansök senast: 2021-08-18

Konsultchef till ALTEN Göteborg

Publicerad 2021-07-19

Låter försäljning, rekrytering och ledarskap som en rolig kombination? Sök då tjänsten som konsultchef på ALTEN! Som konsultchef på ALTEN arbetar du med vår största tillgång och det viktigaste vi har, nämligen våra konsulter. Genom att jobba med försäljning, rekrytering och ledarskap får du inte bara en varierad vardag – du får även möjlighet att vara personen som gör både kunden och konsulten nöjda. En riktig win-win, med andra ord. Just nu har vi ett behov av en ny kollega till vår Engineering-division i Göteborg där du kommer ingå i ett härligt chefsteam.

Arbetsuppgifter:
- Prospektering och försäljning mot både nya och befintliga kunder
- Ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till avslut
- Personalansvar för din rekryterade konsultgrupp
- Coachning och stöttning av dina konsulter
- Personal- och kundadministration

Vi söker dig som, klyschigt nog, har ett genuint intresse för att jobba med människor. Du går igång på utmaningar och för dig faller sig helt naturligt att jobba utifrån olika mål och självständigt driva ditt arbete framåt. Du är dessutom bra på att bygga relationer, skapa förtroende hos andra människor och har ett sinne för affärer. 

Krav:
- Magister- eller masterexamen, gärna inom mekanik eller management
- Några års arbetslivserfarenhet, antingen inom försäljning, rekrytering, ledarskap eller teknik 
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort

Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet inom teknik eller mekanik
- Befintligt nätverk inom tekniksektorn i Göteborg

Varför ska du välja ALTEN?
ALTEN är ett av Europas ledande konsultbolag med 37 000 anställda i 28 länder. Att vår personal är vår viktigaste resurs är givet och att sträva efter att erbjuda utveckling och karriär blir därför lika självklart. Det gäller även dig som Business Manager, så hos oss får du en väldefinierad karriärtrappa, nationella och internationella utbildningar samt regelbunden coachning. Allt för att du ska utvecklas och kunna nå dina mål.

Hos oss får du även möjligheten till ett stort affärsnätverk och din roll innehåller många spännande erfarenhetsutbyten. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor.

Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta HR Partner Kevin Jakosson på Kevin.Jakobsson@ALTEN.se

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Under perioden 17 juli 2021 till 29 augusti 2021 kommer vi inte ha möjlighet att svara på frågor eller gör något urval på grund av semester. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen efter 29 augusti

Liknande jobb

Publicerad: 2021-07-09
  • Linköping
Publicerad: 2021-07-16
  • Stockholm
  • Heltid