Snabbfakta

    • Gothenburg

Kategorier:

  • Chefer och ledare
  • Projektledning
  • Embedded och hårdvara
  • Maskinteknik

Ansök senast: 2023-02-06

Konsultchef inom fordonsindustrin

Publicerad 2023-01-02

Har du läst en teknisk utbildning och arbetat tekniknära några år? Är du dessutom nyfiken på att kombinera dina tekniska färdigheter med försäljning, ledarskap och rekrytering?

Just nu utökar vi våran Automotive-division i Göteborg och söker en till kollega för att komplettera vårt fantastiska team. I rollen som konsultchef på ALTEN arbetar du brett med försäljning, rekrytering och ledarskap samtidigt som du har en övergripande bild av teknikens utveckling.  Som konsultchef arbetar du med vår största tillgång och det viktigaste vi har, nämligen våra konsulter. Ditt fokus ligger på att skapa nätverk, utveckla affärer och skapa långsiktiga relationer med kunder, konsulter och kollegor. Varierade dagar, utmanade arbetsuppgifter, fartfylldhet och frihet under ansvar är ett axplock av vad rollen ger dig. 


 Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat: 
- Prospektering och försäljning mot både nya och befintliga kunder
- Ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till avslut
- Personalansvar för din rekryterade konsultgrupp
- Coachning och stöttning av dina konsulter
- Personal- och kundadministration

Din Profil:
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att jobba med människor och teknik. Du motiveras och engageras av utmaningar och för dig faller det sig naturligt att arbeta självständigt och  målmedvetet både för din egen och ALTENs utveckling. Du är dessutom bra på att bygga relationer och att skapa förtroende hos andra människor. Du har mycket energi och är van att samarbeta och kommunicera. Eftersom rollen går ut på att bygga och upprätthålla relationer med människor stöter du ständigt på nya situationer och utmaningar, men när du behöver hjälp finns både din coachande chef, kollegor och ALTEN stödfunktioner där för dig.


Utöver detta ser vi gärna att du har:
- Magister- eller masterexamen inom något av våra tekniska tjänsteområden, med fördel Mekanik eller Embedded
- Några års arbetslivserfarenhet inom ditt tekniska område och/eller försäljning, rekrytering eller ledarskap
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort

Meriterande:
- Befintligt nätverk inom tekniksektorn i Göteborg
- Teknisk erfarenhet inom Automotive industrin

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 30 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 42 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 300 medarbetare och arbetar från kontor på elva orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande! Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta HR Partner Unni Båth på unni.bath@ALTEN.se

Liknande jobb

Publicerad: 2022-11-04
  • Linköping
Publicerad: 2023-02-01
  • Gothenburg