Snabbfakta

    • Eskilstuna
    • Västerås

Kategorier:

  • Data och IT
  • Informationsteknik
  • Systemutvecklare

Ansök senast: 2023-08-18

Juniora mjukvaruutvecklare till Arboga!

Publicerad 2023-03-21

Nu söker vi på Sigma Technology flera juniora mjukvaruutvecklare till en samhällsviktig arbetsplats i Arboga!

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges Topp-3 Bästa arbetsgivare hela 4 år i rad: 2019, 2020, 2021 och 2022. Nu hoppas vi att du blir en del av oss i Mälardalen!

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att arbeta i ett uppdrag som gör verklig skillnad för säkerheten i vår omvärld! Du kommer att bli en del av ett vasst utvecklingsteam där du får chans att växa tillsammans med teamet. En av produkterna som teamet jobbar med är ett avancerat system för planering och utvärdering av flyguppdrag. Det huvudsakliga språket är C# .Net och teamet jobbar i moderna miljöer med automattester och nattliga byggen.

Vilken roll du tar i teamet beror på dina egna önskemål, tidigare erfarenheter och din profil. Du kan arbeta längs hela utvecklingskedjan eller mer specialiserat. Behoven varierar utifrån teamets övriga sammansättning och de olika projekten. Oavsett roll så får du här en fantastisk möjlighet att släppa loss din innovationsförmåga och kreativitet samt testa nya idéer! För att främja detta finns regelbundna Learning & Innovation Days där du helt väljer vad du vill göra så länge det tar teamet och dig framåt!

Arbetsplatsen ligger i Arboga och verksamheten ställer höga krav på säkerhetsmedvetenhet, därför kommer en omfattande säkerhetsprövning att göras innan tillträde kan ske.


Som person behöver du här vara positiv, nyfiken och längta efter att utvecklas! Vidare är du mycket strukturerad och analytisk samt mån om att göra ett bra jobb. Du har ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter och är ordningsam.

Låter detta som något för dig?

Mer information om tjänsten och arbetsplatsen ges vid en intervju. Om du har frågor så är du också varmt välkommen att kontakta Elena Hallin på elena.hallin@sigmatechnology.com.

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Välkommen till oss på Sigma Technology!

Kontakt

För mer information kontakta

Elena Hallin,
Unit Manager
elena.hallin@sigmatechnology.com