Snabbfakta

    • Malmö

Ansök senast: 2021-07-03

Head of Local Grid Distribution, Region South

Publicerad 2021-05-04

E.ON Energidistribution AB is looking for a:


Responsibilities

E.ON söker efter en ny kollega i rollen som Avdelningschef på Lokalnät Distribution Region Syd. Du får en utmanande och spännande roll där ditt fokus kommer vara att säkerställa hög leveranssäkerhet för att skapa 500 000 nöjda kunder och inspirera våra medarbetare!

I rollen som Avdelningschef på Lokalnät Distribution Region Syd, har du ansvar för att driva affären och optimera verksamheten på ett sätt som bidrar till ett hållbart samhälle, nöjda kunder och medarbetare. Du har ansvar för att driva underhålls- och investeringsprojekt i den lokala distributionsnätverksamheten i Region Syd; Halmstad, Hässleholm, Kalmar, Växjö och Malmö med Safety First i fokus. En stor del din vardag kommer även handla om att arbeta med våra entreprenörer och se till att arbetet går framåt och i linje med våra värderingar.

Du kommer att vara en del av ledningsgruppen för enheten Lokalnät Distribution, och i den rollen kommer du aktivt att bidra till att utveckla avdelningen med fokus på kundnöjdhet och affärsmässighet. Du kommer att ha fem chefer som rapporterar till dig, var och en ansvarig för ett geografiskt område. I din roll ansvarar du även för,

  • Safety first
  • Affärsrelationen gentemot entreprenörer
  • Tillgängligheten och kapaciteten i elnätet inom området
  • Underhåll av det lokala distributionsnätet
  • Kunddialog

Qualifications

Du kommer att rapportera till Mats Andersson som är Head of Local Distribution. Hans förväntningar på dig är att du tar fullt ansvar för ditt affärsområde, arbetar proaktivt för att driva förändringar och att stimulera teamet att gemensamt bidra till bättre lösningar. Vi ser fram emot att ha dig som kollega där du med din kompetens och kreativitet kan bidra till ledningsgruppen och verksamheten inom Lokalnät Distribution.

För att stötta ditt team och driva förändringar har du en kvalificerad bakgrund med en masterexamen och erfarenhet inom energisektorn. Du har ett stort intresse och bra förståelse för energisystemet, en välutvecklad affärsfärdighet och förmågan att hantera både strategiska och operativa utmaningar.

Vi tror att din passion är människor och att du är en inspirerande ledare som ger ditt team möjlighet att utveckla verksamheten och leverera fantastiska resultat som leder till nöjda kunder. Genom god kommunikationsförmåga och ett coachande ledarskap skapar du engagemang och personlig utveckling för de anställda, ett bra samarbete med andra avdelningar inom affärsområdet och företaget i allmänhet, vilket är viktigt för att lyckas i rollen.

Välkommen till oss och vägen mot ett hållbart samhälle! 

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:
Mats Andersson, +46 705 818887

 
För fackliga frågor, vänligen kontakta: 
Per Carlsson, Unionen, +46 706 035425                 
Tony Rexepi, Akademikerna, +46 730 871638 
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129 
Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778

 

Further Information

Job ID:154338 Location:MalmöDeadline:18/05/2021
empowering customers.
shaping markets.
 

.

E.ON is committed to equal opportunities and positively encourages applications from candidates with specific needs and disabilities

Liknande jobb

Publicerad: 2021-04-08
  • Stockholm
  • Heltid