Snabbfakta

  • Stockholm
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Bygg och anläggning
 • Väg och vatten
 • Samhällsbyggnad

Ansök senast: 2021-11-30

Handläggande Arkitekt

Publicerad 2021-10-06

Jobb ID:  782
Ort:  Stockholm, Sverige

Vill du skapa hem för fler och utmana branschen med oss?
På Bonava utmanar vi oss själva varje dag, drivs av en passion för att skapa hem och lyckliga grannskap. Vi strävar mot höga mål och har väldigt kul på vägen. Vi är ett stort internationellt företag med en familjär känsla. Fokus för verksamheten är att skapa attraktiva bostäder av hög arkitektonisk kvalitet till rimliga priser. Vi fäster också stor vikt vid sociala och ekologiska hållbarhetsaspekter inom stadsbyggandet. Hos våra medarbetare är arbetsglädjen hög och det är du själv som påverkar din utveckling.

Vill du bli en del av oss? Vi är stolta över att under de senaste åren ha byggt upp vår egen designstudio som består av ett femtiotal medarbetare med en gedigen kompetens inom arkitektur, landskapsarkitektur, BIM, konstruktion, VVS, el, projekteringsledning och hållbarhet.

Dina möjligheter
Som Handläggande Arkitekt samarbetar du i våra flerbostadshus- och småhusprojekt från tidigt skede till färdigt projekt. I rollen bidrar du med att utveckla processer och arbetssätt för arkitekturgruppen samt tar fram handlingar i nära samverkan med våra övriga discipliner. Du arbetar i alla skeden med utredningar, skisser, markanvisningstävlingar och bygghandlingar. Du representerar arkitektgruppen på projekteringsmöten och agerar ibland sakkunnig i projekt där externa arkitekter deltar. I arbetet ingår det att skapa god arkitektur och att hitta kostnadseffektiva och hållbara lösningar.

Din profil
Du har en akademisk examen och flera års erfarenhet som arkitekt, företrädelsevis med inriktning mot bostadsprojekt.

Kvalifikationer:
 • Du har goda kunskaper i projekteringsmetodik och är en skicklig gestaltare.
 • Du är medveten om ekonomiska faktorer både i projektering och utförande och har god förståelse för övriga teknikområdens kompetenser och bidrag i processen.
 • Du har goda kunskaper i 3D-projektering och kunnig i utformning av tekniska detaljer.
Som person är du kommunikativ, utvecklingsorienterad och drivs av att skapa goda resultat. Du är en lagspelare med ett stort engagemang och har en god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Du strukturerar, planerar samt slutför ditt arbete där balans mellan detalj och helhet är viktigt. Vidare ser vi att du är intresserad av alla delar av vår affär och vill arbeta nära verksamheten.
 
Join our journey
Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 30 november 2021. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Patrik Myrberg, patrik.myrberg@bonava.com 070-5799476.
 
Det här är Bonava
Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa som skapar hem och grannskap där människor har högsta möjliga livskvalitet. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, S:t Petersburg, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 17 miljarder kronor år 2020. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm

Vi förändrar branschen
Join our journey

Liknande jobb

Publicerad: 2021-11-03
 • Kalmar