Snabbfakta

  • Göteborg
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Chefer och ledare
 • Bygg och anläggning
 • Väg och vatten
 • Samhällsbyggnad
 • Projektledning

Ansök senast: 2022-10-15

Gruppchef Väg och Mät

Publicerad 2022-09-15

Vill du vara med och forma framtidens hållbara gröna samhälle? Har du ett stort intresse för projektering inom väg, gata samt mätteknik? Vill du arbeta i spännande uppdrag och gillar att motivera dina medarbetare att nå sin fulla potential och ta verksamheten framåt? Då kan det här vara nästa steg i din karriär!
 
UTVECKLAS MED OSS INOM SAMHÄLLSBYGGNAD
COWI är ett ledande konsultföretag inom teknik, ekonomi och miljövetenskap. Med kompetens i världsklass utvecklar vi tillsammans med våra kunder framtidens hållbara samhällen. Vi har kontor i hela världen och 7 300 medarbetare som vanligtvis arbetar med mer än 14 000 pågående projekt. Till COWI-familjen hör även arkitektföretaget Arkitema och tillsammans är vår ambition att utveckla lösningar med fokus på människan. Lösningar som är byggbara, funktionella och estetiska. På COWI tror vi på en arbetsmiljö präglad av nyfikenhet, mod, omtänksamhet, samarbete och ansvar, att alltid göra det rätta - där våra medarbetare mår bra och utvecklas.

Inom väg- och gatuprojektering arbetar vi med allt från privata och kommunala gatumiljöer till stora vägar och vi medverkar i såväl tidiga lokaliseringsutredningar till multidisciplinär projektering, bygghandling och stöd under byggtid. Inom mätteknik utför vi både traditionella inmätningar, mätningar och filmningar med hjälp av drönare och avancerade laserskanningar. Projekten planeras och genomförs med ett multidisciplinärt perspektiv i nära samarbete mellan våra olika experter inom bl a projektledning, BIM, trafikplanering, dagvattenhantering, VA/mark, järnväg, landskapsarkitektur, geoteknik, konstruktion, kalkyl, miljö, klimat och hållbarhet.
 
DIN KOMPETENS. VÅRT TEAM. TILLSAMMANS UTFORMAR VI FRAMTIDEN
I rollen som gruppchef för Väg och Mät i Göteborg blir du en del av vårt globala team av experter, du ingår i avdelningens ledningsgrupp för Samhällsbyggnad Väst och arbetar i nära samarbete med avdelningschef, projektchef, andra gruppchefer och medarbetare. Tät samverkan sker i såväl projekt som kompetensområdesutveckling med våra väg- och gatuprojektörer i Skövde, Malmö/Helsingborg samt i Stockholm, och ytterligare nätverk finns i Danmark och Norge.

För att lyckas i den här rollen brinner du motiveras av att utveckla andras kompetenser, har en god förmåga att leda och bygga team och skapa en positiv kultur som bidrar till goda resultat. För dig är det viktigt att ha ett affärsmässigt förhållningssätt i det du gör och du kan planera, prioritera och leda uppdrag.

Du behöver kunna leverera teknisk expertis och affärsmässighet genom anbudsarbete samt att arbeta i uppdrag antigen som vägprojektör och/eller som projekteringsledare eller uppdragsledare för uppdrag inom infrastruktur och stadsutveckling. Som person är du en lyhörd lagspelare, flexibel, lösningsorienterad och driven. Då vi arbetar mycket i team och hjälper varandra är det viktigt att du är prestigelös och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp samt fokuserar på teamets välmående.

För att passa för tjänsten behöver du också:
 
 • Vara utbildad högskoleingenjör, civilingenjör eller ha annan relevant utbildning
 • Ha haft någon form av ledarroll tidigare, gärna som chef eller som projektledare
 • Ha minst 6 års arbetserfarenhet av projektering och/eller projektledning inom infrastruktur och stadsutveckling. Erfarenhet från annat konsulterande ingenjörsföretag eller teknikstark beställarorganisation är meriterande.
 • Kunna tala och skriva flytande på svenska samt kommunicera bra på engelska.
Varmt välkommen med din ansökan till ett utvecklande och spännande jobb hos oss på Samhällsbyggnad Väst i Göteborg!
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till mig:
Kristin Sandberg, Avdelningschef Samhällsbyggnad Väst (Göteborg/Skövde),
tel. +46 708 258 285, Email: KRSA@cowi.com

OBS! pga GDPR så tar vi inte emot ansökningar via mail, se hur du ansöker nedan
 
REKRYTERINGSPARTNERS
Vi samarbetar redan med utvalda rekryteringpartners och undanber oss därför vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser

Liknande jobb

Publicerad: 2022-10-04
 • Östersund
 • Heltid