Snabbfakta

    • Södertälje

Kategorier:

  • Chefer och ledare

Ansök senast: 2021-10-27

Gruppchef Complete Vehicle Integration Test in SIL/ HIL, EPSI

Publicerad 2021-10-12

Till gruppen Complete Vehicle Integration Test in SIL/HIL, EPSI, söker vi nu en gruppchef. Gruppen ansvarar idag för att utföra integrationstester för helfordon utav elsystemet i både HIL (Hardware In the Loop) samt SIL (Software In the Loop).

HIL-konceptet bygger på en Scania-lösning (FlexHIL där dSpace omvärldsmodell används), vilken ska skapa förutsättningar för att stötta den snabba utvecklingstakten i Scanias elsystem. Även SIL-konceptet bygger på en Scania-lösning (VTAB), och det är en testmiljö som vi framöver hoppas kunna använda för att kunna utveckla och utföra tester i.

Tester sker utav både ny och existerande funktionalitet, där vi kontinuerligt utvecklar våra tester och testmetoder. Testerna är både manuella och automatiserade.

Dina arbetsuppgifter
Som chef för EPSI kommer du att ansvara för engagerade medarbetare med stor kompetens. Du kommer att vara ytterst ansvarig för att driva gruppens områden framåt, och har stor möjlighet att påverka utvecklingen och arbetssättet inom helfordonstestområdet så att vi kan möta kommande utmaningar inom t ex elektrifiering och autonomi.

Du är med och tar ansvar för att vi uppfyller våra höga krav på tillförlitlighet, robusthet och servicebarhet av vårt kompletta elsystem på våra fordon. Du är med och tar beslut vid godkännande av Scanias inbyggda mjukvaror för sektionens räkning.

Du kommer att ingå i en grym ledningsgrupp som verkligen vill utveckla verksamheten. Du bidrar med din kunskap, dina åsikter och din personlighet.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort engagemang för att leda såväl utveckling av personal som verksamhet. Du brinner för ditt jobb och leder din verksamhet på ett prestigelöst sätt och lyckas få andra att växa.

Du har tidigare erfarenhet av test samt bred teknisk kunskap gärna inom elsystemet SESAMM.

Du har teknisk utbildning på högskolenivå och tidigare ledarerfarenhet.

Eftersom gruppen har ett brett tvärfunktionellt samarbete är det väldigt viktigt med god kommunikations- och samarbetsförmåga.

För mer information
Kontakta Björn Bertmar, sektionschef EPS, 08-553 851 79.

Ansökan
Sök via www.scania.com/job search senast den 27:e oktober. Jobbid 20215476.
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval kommer att ske löpande.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-10-12
  • Jönköping
  • Heltid
Publicerad: 2021-09-14
  • Göteborg