Snabbfakta

    • Gävle

Kategorier:

  • Bygg och anläggning
  • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2022-01-18

Förrådsarbetare Gävle bruk

Publicerad 2021-11-19

Är du vår nästa Förrådsarbetare som vill vara med i resan mot ett underhåll i världsklass? Vi söker nu en medarbetare till vår förrådsfunktion.

Om tjänsten

Som Förrådsarbetare bidrar du till att rätt material och reservdelar packas och levereras i rätt tid, detta för att stödja utförandet av effektiva underhållsjobb som säkerställer driftsäkerheten. Du blir en av sex Förrådsarbetare som tillsammans med våra två stödfunktioner utgör ett team för att upprätthålla och utveckla en effektiv förrådshantering.

I rollen som Förrådsarbetare arbetar du exempelvis med mottagande och avsändning av gods, uppackning och registrering av artiklar, service kring utlämning och reservationer. I det vardagliga arbetet ingår också inventering av vårt förråd. Hos oss får du möjlighet att aktivt delta i bland annat arbetsmiljö- och förbättringsarbete i syfte att ständigt utveckla vår verksamhet.

Rollen bedrivs i nära samarbete med funktioner och medarbetare inom Gävle Bruk.

Tjänsten är en kollektiv befattning på dagtid. 

Kvalifikationer

  • Fullgjord gymnasieutbildning
  • B- körkort
  • Truckkort är meriterande

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper som noggrann, ordningsam, flexibel och serviceinriktad är det som avgör om du är rätt person för oss. Som förrådsarbetare värdesätter vi dig som har samarbetsförmåga, är ansvarsfull och är nyfiken på att lära. Att du har ett högt säkerhetstänk ser vi som en självklarhet.

Kontakt

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail, endast via vårt system. 

För frågor, kontakta Gruppchef för Underhållsberedning Förråd, Eva Kovacs på eva.kovacs@billerudkorsnas.com. 

Liknande jobb