Snabbfakta

  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

  • Bygg och anläggning
  • Chefer och ledare

Ansök senast: 2021-11-22

Fastighetschef på Brevens Bruk AB

Publicerad 2021-09-23


Vi tror att du lockas av kombinationen av att ansvara för ett kulturhistoriskt värdefullt fastighetsbestånd samtidigt som du utvecklar och renoverar byggnader för ny verksamhet och uthyrning. Du får möjligheten att verka (och ev. bo) i en fantastiskt vacker miljö med livskvalitet utöver det vanliga.

Om tjänsten
Du kommer till en central position i en familjär och öppen miljö, i en sund koncern där ditt ansvar är att hantera och förvalta fastighetsbeståndet i Brevens Bruk AB. Arbetsuppgifterna är breda och varierande med allt från hyresförhandlingar, underhåll till nybyggnationer. Du är direkt underställd VD och kommer att arbeta nära ekonomichefen med att bland annat analysera fastighetsverksamheten som du är ansvarig för. I rollen ingår personalansvar samt ledningsgruppsarbete.

Vem är du?
Du har en lämplig utbildning och relevant erfarenhet inom fastighets och/eller byggbranschen. Du skall kunna fungera som byggherre, upphandlare och ha förståelse för kulturmiljöer liksom fastighetsutveckling. Som person är du affärsmässig och seriös. Du är prestigelös och har en god förmåga att engagera dina medarbetare utan att tappa säkerhetsaspekten. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Om verksamheten
Brevens Bruk AB är idag ett modernt skogs- och lantbruksföretag med en fastighetsförvaltning. Huvudnäringen är skogsbruk som bedrivs uthålligt på 13 000 hektar produktiv skogsmark. Bolaget är FSC och PEFC certifierat. Lantbruket bedrivs på knappt 500 hektar, varav 320 hektar i egen drift med Eko-odling och dikoproduktion. Fastighetsrörelsen är inriktad på att driva verksamhetslokaler, hyreshus och korttidsuthyrning, med en ambition att öka turistverksamheten. Besök gärna "Brevens Bruk AB" s Facebooksida för att se mer om vad som händer.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-10-14
  • Stockholm
Publicerad: 2021-10-08
  • Västerås
  • Heltid