Snabbfakta

  • Örebro

Ansök senast: 2021-08-23

Erfaren maskiningenjör till ALTEN i Örebro

Publicerad 2021-07-22

Vi på konsultbolaget ALTEN söker nu vår nästa kollega med erfarenhet inom och intresse för maskinteknik och produktutveckling till vårat kontor i Örebro. I regionen har vi ca 80 medarbetare som söker en engagerad och driven kollega som vill göra vårat team ännu bättre och starkare. I regionen arbetar sex engagerade och coachande konsultchefer dagligen för att stötta och hjälpa dig för att få arbeta med det just du har passion för. Alten arbetar med flera ledande internationella företag i regionen och som Maskiningenjör-konsult hos oss kan du få en spännande karriär inom både produktion- och produktutveckling. För oss är det viktigt att du som konsult på ALTEN får en bra teamkänsla och en riktigt härlig gemenskap både i ditt uppdrag men även på ALTEN-kontoret. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation har du även möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor.

Vi önskar att vår nästa kollega har erfarenhet inom maskinteknik och produktutveckling samt är nyfiken på att jobba i ett spännande och framgångsrikt konsultbolag med goda utvecklingsmöjligheter. Utöver detta har ALTEN följande önskemål:

 • Högskoleingejörexamen eller civilingenjörsexamen inom exempelvis maskinteknik eller design och produktutveckling.
 • Stort intresse av att arbeta med produktutveckling; konstruktion, beräkning, hydraulik, produktionsteknik och kvalitet.
 • Erfarenhet av följande verktyg; Catia V5, Creo, Solid Works, Inventor, Ansys, Matlab/Simulink
 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom relevanta områden.


Om ALTEN:
Att arbeta som konsult på ALTEN innebär flera möjligheter för dig, bland annat erbjuder vi dig en karriärresa med fokus på möjligheter, utveckling och gemenskap. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, både professionelt och personligt. Med en bred kundbas inom olika branscher och ett stort urval av tjänsteområden både nationellt och internationellt kan vi på ALTEN hjälpa dig att utvecklas. ALTEN är ett starkt växande bolag och ser fram emot att ha med just dig på resan. Vi på ALTEN erbjuder en trygg karriärresa och värdesätter våra medarbetares välmående och värderar deras balans mellan arbete och privatliv högt. Detta innefattar bland annat kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.


ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 28 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 37 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på elva orter, från Skellefteå till Lund. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Varmt välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.
We believe in growing together.

Om du har frågor eller vill veta mer om hur det är att arbeta som konsult på ALTEN, kontakta gärna oss!
Unni Båth, HR-partner, unni.bath@alten.se.


OBS!  ansvarig för annonsen är  semester kommer aktuella kandidater kontaktas i slutet  Augusti, vi ber om förståelse för dettaTrevlig sommar! 

Liknande jobb

Publicerad: 2021-07-14
 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2021-05-27
 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2021-06-24
 • Karlstad
 • Heltid