Snabbfakta

    • Gruvön

Kategorier:

  • Bygg och anläggning
  • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2022-01-17

Drifttekniker Efterbearbetning KM7 Gruvöns bruk

Publicerad 2021-11-18

Har du ett starkt teknikintresse och värderar en säker arbetsmiljö högt? Nu erbjuder vi en möjlighet att arbeta som drifttekniker i Efterbearbetningen på världens modernaste kartongbruk KM7.

Som drifttekniker svarar du för den dagliga driften inom avdelningen och planering av underhållsinsatser tillsammans med kollegor. Driftteknikern har ett stort ansvar för att säkerställa att produktionen körs inom fastställt körfönster. I arbetet ingår det att ha en daglig kontakt med operatörer, underhållsavdelningen och driftingenjörer för att säkerställa en säker och stabil drift samt att upprätthålla hög tillgänglighet i Efterbearbetningen. Viktiga arbetsuppgifter för rollen är ta fram och implementera rutiner, standarder samt bryt och lås.

Du rapporterar till Sektionschef Drift. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. I arbetsgruppen finns fem drifttekniker.

Kvalifikationer

Erfarenhet av processindustrin är ett krav och kartongtillverkning är ett önskemål. För befattningen fordrar vi lägst godkända gymnasiebetyg, gärna med teknisk inriktning. YH- utbildning med inriktning mot processteknik är meriterande.
Goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Du har ett starkt intresse av teknik och människor. Som person är du strukturerad och initiativrik, du är ansvarstagande och har förmåga att skapa engagemang. Du trivs i en verksamhet som präglas av förändringar och ständiga förbättringar. Du tycker om att driva egna frågor men även att samarbeta med andra människor. En god kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och i skrift.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sektionschef Johan Isaksson 0555- 412 29.