Snabbfakta

    • Frövi

Kategorier:

  • Automation
  • Elkraft och energi
  • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2022-01-16

Automationselektriker till Underhåll Sulfaten i Frövi

Publicerad 2021-11-17

Tänk om du jobbade med att skapa underhållsarbete i världsklass? Hos oss får du ett varierande och utvecklande arbete där man aldrig blir fullärd.

Billerud Korsnäs Frövi söker nu en automationselektriker till avdelningen Automation på sektionen Underhåll Sulfat. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstidsformen är dagtid. Beredskap och skiftarbete kan förekomma i tjänsten.

Som automationselektriker på UH-sulfat arbetar du i en stimulerande och utvecklande miljö med utmanande arbetsuppgifter. Du arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll på el- och instrumentutrustningar och med ständig utveckling. Vi ställer krav på att våra medarbetare har förmåga samt intresse av att kontinuerligt vidareutbildas inom yrkesområdet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Felsöka och reparera instrumentutrustning, maskiner och styrsystem med tillhörande felavhjälpning på driv-, styr-, samt PLC-system
  • Tillgänglighetsförbättrande åtgärder
  • Förebyggande ronderingar samt daglig kontakt med operatörer på aktuellt ansvarsområde
  • Fortlöpande registrering/avrapportering i UH-systemet Maximo.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning på lägst gymnasienivå med inriktning som elektriker, instrumentare eller motsvarande kompetens som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av automationsunderhåll inom industrin samt besitter goda kunskaper om elsäkerhet.

Du behärskar svenska i både tal och skrift och har grundläggande datorvana.

Personliga egenskaper

Du har förmågan att kommunicera och har lätt för att samarbeta, skapa relationer samt att dela med dig av kunskap och resultat på ett målgruppsanpassat sätt.

För att lyckas i befattningen behöver du kunna arbeta självständigt och i team. Du är en god samarbetspartner, tar ansvar och har förmågan att tänka nytt för att skapa värde för verksamheten.

Ett högt säkerhetstänk ser vi som en självklarhet.

BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten

Kontakt

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Joakim Andersson, Arbetsledare Automation, Tel 072-222 72 84.

Alternativt Per Andersson, Sektionschef Sulfatfabriken. Tel: 070-167 73 72

Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi. Tel: 072-205 71 66.