Midroc

Lediga jobb hos Midroc


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Midroc du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Midroc. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Midroc du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Vad är Midroc?

Vi är en svensk familjeägd koncern som genom våra dotterbolag är verksamma inom samhälls- och industriutveckling. Tillsammans är vi Midroc. Gemensamt för alla bolag är vår kultur och vårt sätt att arbeta. Vi delar också samma vision och mål, vi ska göra positiv skillnad och bidra till ett samhälle där vi vill leva, utvecklas och må bra. Vi bygger framtidens städer, utvecklar infrastruktur och möjliggör energilagring, för att nämna några saker av allt det vi gör. När du börjar jobba på Midroc anställs du i ett av dotterbolagen, som har unika förutsättningar för att bidra till en hållbar utveckling av morgondagen. 

Detta är Midroc

Vi vill bidra till ett samhälle där människor kan leva, utvecklas och må bra. Det gör vi med våra investeringar och samarbeten. Och inte minst genom de lösningar vi utvecklar tillsammans med dig som kund. Du möter oss inom en rad olika branscher, där våra tio bolag hjälper till att utveckla både samhälle och industri

Detta gör Midroc

På Midroc är vi idag över 4200 medarbetare. Vi erbjuder allt från elinstallation och teknikkonsulttjänster till utveckling av nya stadsdelar och industriprocesser. Vårt arbete är baserat på samarbete, både med dig som kund och inom koncernen. Våra bolag verkar inom många olika branscher och verksamheten är uppdelad i tre affärsområden:

Tjänster och entreprenad

I bolag som Midroc Electro, Midroc Project Management och Midroc Automation utvecklar vi kundanpassade och framtidssäkrade lösningar inom entreprenad, underhåll, reparation och konsulttjänster.

Fastighetsutveckling och förvaltning

I bolaget Midroc Properties bygger och förvaltar vi bostäder, kontor, hotell och andra kommersiella fastigheter.

Investeringar

Genom Midroc Invest investerar vi i hållbara bolag, teknologier och innovationer med potential att göra verklig skillnad.

Jobba på Midroc

Vi tror att det bästa sättet att få engagerade medarbetare är att skapa möjligheter för utveckling. Din karriärväg är lika unik som du, och vi vill att du ska kunna påverka din egen vardag.

Midroc växer med dig

Vi arbetar ofta projektbaserat vilket innebär att det är en stor variation i uppdragen, där vi strävar efter att kombinera seniora och juniora erfarenheter i projekten. Dessutom har vi en egen affärsskola, Midroc Business School, som finns till för alla våra medarbetare och ger oss verktyg som underlättar dialog och reflektion. Det gör att alla som jobbar hos oss får en gemensam grund att stå på och stora möjligheter till individuell vidareutveckling. För vi vet att om du utvecklas och växer, då växer också Midroc.

Hitta lediga jobb hos Midroc här på Ingenjörsjobb.se

Fler jobb från Midroc

Publicerad: 2021-11-19
  • Karlstad
  • Heltid