BillerudKorsnäs

Lediga jobb BillerudKorsnäs


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos BillerudKorsnäs du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för BillerudKorsnäs. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos BillerudKorsnäs du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Vi utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid

BillerudKorsnäs levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder.

Vår story
Tänk om förpackningar kan göra skillnad? Vad är egentligen en bra förpackning? Och hur kan den bidra till ett bättre samhälle? På BillerudKorsnäs inspireras vi av den här sortens frågor varje dag.

Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid.

Mer än 150 år av expertis
Sammanslagningen av företagen Billerud och Korsnäs år 2012 gör att vi idag tillsammans kan bygga vidare på mer än 150 år av samlad verksamhet och stolta traditioner inom skogsbruk och pappersindustri. Genom vår expertis, som omfattar allt från råvaror till konsumentinsikter och miljöhänsyn, kan vi frigöra potentialen inom papper och förpackningslösningar, och i förlängningen skapa värde  till både företag och varumärken. Varje dag bidrar vi till att spara resurser, öka vinster och inspirera miljontals konsumenter över hela världen.

Att utmana det konventionella sitter i vår ryggmärg
Vi tror att förpackningar kan förbättras på många olika sätt - från att skydda och öka varors hållbarhet till att skapa roliga, interaktiva konsumentupplevelser och genom att förpackningar lättare kan återvinnas. För dessa ändamål har papper en stor fördel. Inte bara för att det är ett material som ligger oss varmt om hjärtat, utan främst för att dess egenskaper möjliggör bättre lösningar. Utgångspunkten är den rena, starka och lätta nyfiber som är resultatet av ett ansvarsfullt skogsbruk här i Norden, liksom vår expertis inom process och förpackningsteknik, design och logistik.

Innovera tillsammans för hållbarhet
Vårt erbjudande bygger på tre hörnstenar: förstklassiga förpackningsmaterial, innovativa förpackningslösningar och ett nätverk av likasinnade partners, såsom varumärkesägare, konverterare, forskare, entreprenörer och universitet. Våra partnerskap ger oss insikt i och förståelse för nya möjligheter, vilket gör det möjligt för innovation och fokus på hållbarhet att driva utvecklingen längs hela kedjan från skogsbruk till färdiga förpackningar.

Vår ambition att skapa ständig förbättring och en mångfald av perspektiv har mynnat ut i en agenda för att ta itu med matavfall, livsmedelsförsörjning, nedskräpning och komplicerade förpackningar. I ett större sammanhang handlar det om att spara resurser och samtidigt utveckla smartare, förnybara material för högpresterande lösningar.

Ständig förbättring och en mångfald av perspektiv
Vårt mål är att vara förpackningsindustrins självklara och naturliga partner som leder samhällsutvecklingen och framtiden för vår planet i en positiv riktning. Det är ingen blygsam uppgift. Men, som sagt, på BillerudKorsnäs är vi alltid redo för en riktig utmaning.

2016
QuickFill® Clean. Det högporösa säckpapperet gör det möjligt för luft att fly undan snabbare och cement kan därför fyllas snabbare än i vanliga säckar. Det finns mindre damm och färre maskinstopp på grund av underhåll.

2015
FreeFormPack®. Den första någonsin formbara pappersförpackningen. BillerudKorsnäs FibreForm® papper och formad i den proprietära FreeFormPack®-maskinen av Curti.

2014
BillerudKorsnäs D-Sack, utvecklad med LafargeHolcim, försvinner i mixern, vilket minimerar kull och cementavfall samtidigt som det hjälper till att skapa en renare, hälsosammare och säkrare arbetsmiljö.

2013
Axello® ZAP. Den första förseglade pappersförpackningen. En torrmatningspåsong med fördelarna med lägre förpackningsavgifter och minimerat matavfall samt ett lägre ecofootprint än motsvarande konventionella förpackningar.

2011
BillerudKorsnäs Artisan. BillerudKorsnäs Artisan har en lättbelagd toppsida och en obelagd baksida, och erbjuder unika taktila ytor.

2009
BillerudKorsnäs FibreForm®. Med extrem formbarhet kommer möjligheten att ersätta konventionell förpackning som plast med innovativt utformade BillerudKorsnäs FibreForm förpackningslösningar i många former.

Hitta lediga jobb hos BillerudKorsnäs här på Ingenjörsjobb.se